ZOMERCOMPETITIE

 

INDOOR SOCCER-COMPETITIE IN SPORTHAL HOEVELAND

MAANDAG       :  PRESTATIEF

WOENSDAG     : DAMES (NIEUW!!!!)

DONDERDAG   : RECREATIEF

Indoor Soccer Waalre start voor de 4e achtereenvolgende jaar een succesvolle indoor-soccer-competitie in Sporthal Hoeveland  aan de Meester Slootsweg 3 te Waalre. De competitie gaat plaatsvinden in de periode van 14 mei tot en met 5 juli (stopt voor het begin van de zomerschoolvakantie) en de eerste twee volle weken in september. De competitie is afgewerkt  op het moment dat de NZVB-competitie wederom start.

 

De wedstrijdavonden zijn gepland op maandagavond (topklasse + hoofdklasse en de eerste vijf geklasseerden uit de 1ste klasse)  en donderdagavond (overige ploegen 1ste klasse , 2de en 3de klasse).  Op feestdagen en schoolvakanties ligt de competitie stil. De tijden van de wedstrijdavonden zijn – mede afhankelijk van het aantal deelnemers  –  waarschijnlijk tussen 19.00 en 22.30 uur.

 

Nieuwe categorie “dames voetbal” !

 

We merken ook dat er met veel enthousiasme is gereageerd op ons voorstel om ook eens een competitie voor damesteams op te starten. We willen nu de woensdagavond hiervoor gaan invullen. We zullen ook hier het niveau goed proberen in te delen. Uitgangspunt is om iedereen evenveel vroeg en of late wedstrijden te laten spelen.

 

Gespeeld wordt er op een indoor-kunstgrasveld omgeven door boarding en netten. De bal blijft dus constant in het spel wat veel actie oplevert en erg intensief is.  Je speelt 5 tegen 5 maar vanwege de intensiteit wordt aangeraden om zeker twee wisselspelers te hebben. De wedstrijden zullen onder leiding staan van officiële scheidsrechters.

De deelnamekosten bedragen €300,00 per team en je speelt minimaal tussen 10 à 12 wedstrijden.

Betaling dient te geschieden voor aanvang van de competitie op Iban-nummer. NL87RABO 0114 1750 55 met vermelding teamnaam!

 

Inschrijven kan  tot en met 19 april per mail via bijgaand inschrijfformulier naar info@sporthalhoeveland.nl.  We kunnen maximaal 12 teams per poule plaatsen, dus vol=vol.

 

Bij opgave gaarne de volgende zaken melden: teamnaam, welk niveau, naam/adres/emailadres en mobiel telefoonnummer van contactpersoon (zie bijgaand inschrijfformulier).  Info kunt u ook vinden op onze website www.sporthalhoeveland.nl.

 

Voor informatie kunt u bellen naar Twan Wijnen (06-38646868) of Jan Gielen (06-38646869)

 

Inschrijfformulier Indoor-Soccer-Competitie 2018:

Gaarne hieronder invullen en per mail retourneren naar info@sporthalhoeveland.nl :

 

NAAM TEAM:

INDICATIE-NIVEAU:

CONTACTPERSOON:

ADRES + POSTCODE + WOONPLAATS:

TELEFOON (mobiel):

EMAIL-ADRES:

 

Opmerking: Spelers mogen met slechts één team in de poule meedoen; wel toegestaan is met meerdere teams op verschillende speelavonden! (uitzonderingen iom wedstrijdsecretariaat).