Bedrijfsfeestjes


BEDRIJFSFEESTEN

Ook voor bedrijfsfeesten staan wij voor u klaar.

Een bedrijfsfeest op maat bij Sporthal Hoeveland

Een bedrijfsfeest organiseren is altijd en hele klus. Een activiteit bedenken die de meeste collega’s leuk vinden en die ook nog betaalbaar is, dat is in de meeste gevalle het uitgangspunt. Bij Sporthal Hoeveland in de regio Eindhoven kun je terecht voor het perfecte event voor jou en je collega’s. Samen soccer spelen of een andere sportieve activiteit doen, al dan niet in competitieverband.

Huur een zaal of veld voor een sportief event met je collega’s

Je kunt bij Sporthal Hoeveland terecht voor verschillende sportieve bedrijfsfeesten. Jullie kunnen voetbal of hockey spelen, al dan niet in een onderlinge competitie. Zaalvoetbal leent zich bij uitstek voor een sportieve middag met je collega’s. Indoor voetbal heeft andere regels dan voetbal op het veld en de wedstrijden duren korter. Wel is het natuurlijk zo dat je tijdens een bedrijfsevenement je eigen regels kunt bepalen. Is de datum voor je bedrijfsfeest bekend, reserveer dan direct in onze agenda zodat we deze middag of avond alvast voor je vast kunnen leggen. Over de invulling kunnen op een later moment afspraken worden gemaakt.

 

Een geslaagd feest voor het personeel

Onze locatie in Waalre leent zich uitstekend voor een bedrijfsevenement. Je kunt een veld of zaal huren en daar een eigen feest organiseren. Wil je gebruik maken van onze sport faciliteiten dan kun je die bijboeken bij je reservering. Je kunt bij Sporthal Hoeveland terecht voor een bedrijfsevent voor 10 tot maar liefst 600 personen.

Wij verzorgen ook de catering

Wil je geen omkijken hebben naar de catering dan kun je ook dit door ons laten verzorgen tijdens je bedrijfsfeest. Er kunnen door Sporthal Hoeveland in Waalre hapjes en drankjes worden geserveerd, maar ook een uitgebreid buffet is mogelijk. Zo kun je er een compleet verzorgde middag of avond van maken. Een bedrijfsfeest is altijd op maat en volledig afgestemd op de wensen van de klant.

 

Meer informatie, offerte of reservering?

Neem contact met ons op


BEL


MAIL