Themafeest Waalre Eindhoven Valkenswaard
Themafeest Waalre Eindhoven Valkenswaard

THEMAFEESTEN

Ook voor themafeesten staan wij voor u klaar.

Masker

Een geslaagd themafeest in Sporthal Hoeveland

Het is helemaal in om een feest te vieren aan de hand van een speciaal thema. Of het nu om een verjaardag, huwelijk of huwelijksjubileum gaat, door een thema aan de feestdag te koppelen wordt het een nog leukere avond. Bij Sporthal Hoeveland kun je terecht voor het perfecte themafeest. Dit uit zich in de aankleding van de zaal, maar kan ook terugkomen in de hapjes en drankjes. Er is heel veel mogelijk bij ons in Waalre.


Welk thema krijgt jouw feest?

Een thema voor een feest kan in principe alles zijn. Of je nu kiest voor de jaren vijftig, de jaren zeventig of voor het thema griezelen, overal is wat van te maken. Natuurlijk krijg je de gelegenheid om de zaal voor het feest van tevoren te versieren. Voor een thema kunnen ook de hapjes en drankjes worden aangepast. Kies bijvoorbeeld voor tapas als je feest een Spaans tintje heeft of voor Oer-Hollandse hapjes voor een feest dat als thema “De Boerenbruiloft” heeft. Bij Sporthal Hoeveland kun je in principe alle kanten op met je wensen voor het feest. Van hapjes en drankjes tot een compleet buffet kun je direct bij je reservering bij boeken.


Een themafeest voor jong en oud

Natuurlijk kan ook het kinderfeest voor de verjaardag van je zoon of dochter een thema meekrijgen. Of dat nu stoere cowboys zijn of prinsessen. Wij zorgen voor de perfecte ambiance voor het feest. De kinderen mogen natuurlijk verkleed komen en de aankleding van de gehuurde zaal doet de rest. Het wordt vast en zeker een onvergetelijke verjaardag. Maar ook als je het feest van je bedrijf een thema wilt geven dan is dat natuurlijk mogelijk. Overleg je wensen met ons team en we zorgen ervoor dat het een geslaagd feest wordt, helemaal in de stijl die je voor ogen hebt.