Meisjesfeest

MEISJESFEEST

Jippie je gymdiploma halen samen met je vriendinnen!

Gezellig samen cadeautjes uitpakken, zingen met je vriendinnen en spelen maar!

Zwieren aan de touwen, klimmen op de rekken, lopen over de evenwichtsbalk, ballen gooien in de korven. Spelideeën genoeg. En als je alle punten hebt gehaald, dan is het diploma binnen!

Een echt meisjesfeest op de verjaardag van je dochter

Ben je op zoek naar een leuk idee voor de verjaardag van je dochter? Kom naar Sporthal Hoeveland in Waalre,  regio Valkenswaard voor een sportieve middag met haar en haar vriendinnen. De meiden kunnen zich naar hartenlust uitleven in de speelhal en elkaar laten zien wat ze kunnen op de evenwichtsbalk, in de touwen en de klimrekken. De dames kunnen tijdens deze gezellige middag alle gymtoestellen gebruiken in de zaal en zich helemaal uitleven als een ware ‘Apenkooi’.

Een gezellig kinderfeest voor de meiden

Natuurlijk hoeft er niet alleen maar hard gewerkt te worden op de toestellen. Tussendoor is er lekkere ranja in overvloed en na afloop van de sportieve middag sluiten we het feestje af onder het genot van lekkere frietjes met een snack. Je kunt dit arrangement boeken voor een groep van minimaal tien kinderen. Voor een jongedame meer wordt een extra bijdrage gevraagd van €15.00 euro. Je kunt ook kiezen voor een luxe arrangement voor het kinderfeest, de dames krijgen dan ook een zakje chips en een ijsje en na afloop een snoepzak voor thuis. De jarige krijgt altijd een cadeautje, dit is bij de prijs inbegrepen.

Bewegen is goed voor kinderen

Kinderen bewegen te weinig tegenwoordig, klagen de deskundigen. Ze zitten teveel voor de televisie of met een smartphone of tablet onder ogen. Een meisjesfeest bij Sporthal Hoeveland in Waalre is dus een prima idee om daar wat aan te doen. Een hele middag zijn de meiden sportief bezig. Goed voor hun conditie, hun motoriek en ontwikkeling. Je kunt de begeleiding van de middag zelf doen, maar wil je hier hulp bij dan kan één van onze medewerkers assisteren. Hiervoor wordt een bijdrage van €40 euro gevraagd.

 

Meer informatie, offerte of reservering?

Neem contact met ons op

BEL MAIL