BUBBELVOETBAL

Bubbelvoetbal is feest voor jong en oud

Bubbelvoetbal is een sport die de laatste jaren erg populair is geworden als kinderfeestje of bedrijfsevent. Bubble voetbal kan gespeeld worden door zowel volwassen als kinderen en het vraagt veel inzicht en sportiviteit. Op de website vind je een filmpje waar je kunt zien hoe bubbelvoetbal wordt gespeeld, zodat je een beetje een indruk hebt van wat je kunt verwachten.

Een geslaagd kinderfeest met Bubbelvoetbal

Je kunt bij Sporthal Hoeveland in Waalre terecht voor een gezellig kinderfeest. Het arrangement voor het kinderfeest kun je uitbreiden met een uur bubbelvoetbal voor het bedrag van 80 euro per 45 minuten. Je kunt ook bubbelvoetbal apart boeken voor kinderen vanaf 8 jaar voor 120 euro per uur. Deze prijzen zijn inclusief de huur van de zaal en begeleiding door een deskundige die uiteraard ook op de veiligheid van de deelnemertjes let.

 

Bubbelvoetbal als onderdeel van een bedrijfsuitje

Vergis je niet, bubble voetbal is niet alleen maar leuk en lang leve de lol. Het vereist inzicht en tactiek. Je kunt dit dus prima inzetten als onderdeel van een training voor je personeel. Wie heeft het beste inzicht, wie ontpopt zich als een leider? Het komt allemaal naar voren tijdens een sportief potje bubbelvoetbal. Er kunnen teams worden gevormd die het tegen elkaar opnemen en naderhand kunnen de partijen worden geëvalueerd om te zien welke specifieke kwaliteiten van de medewerkers naar voren kwamen.

Reserveer nu voor een gezellige middag bubbelvoetbal

Wil jij ook een middagje gezellig bubbelvoetbal spelen met je vrienden, collega’s of zoek je een leuke activiteit voor het kinderfeest van je zoon of dochter? Reserveer dan nu een zaal voor een gezellig spelletje bubbelvoetbal in de regio Eindhoven bij Sporthal Hoeveland. Uiteraard kun je hiervoor catering bij boeken in de vorm van hapjes en drankjes of zelfs een buffet.

 

BUBBEL-VOETBAL VOLWASSENEN:

  • Inclusief zaalhuur
  • Inclusief  begeleiding   

€ 160,-- per uur

Speciaal arrangement:
1 uur bubbel-voetbal + 1 uur indoor-soccer  

€ 190,--

BUBBEL-VOETBAL KIDS v.a. 9 jaar:

  • Inclusief zaalhuur
  • Inclusief begeleiding

€ 160,-- per uur

Speciaal arrangement: In combinatie met kinderfeest

€  80,-- per 45 minuten

kinderfeestje waalre
kinderfeestje waalre Eindhoven
kinderfeestje waalre Eindhoven