Harten waalre eindhoven valkenswaard

Darten

Doe mee aan de darts competitie in Sporthal Hoeveland

Word jij de nieuwe Raymond van Barneveld of Michael van Gerwen? Sporthal Hoeveland in Waalre wil een dartscompetitie op gaan zetten en is daarvoor op zoek naar enthousiaste darters. Als er zich voldoende mensen aanmelden dan kunnen we binnenkort starten met een eigen darts team en een onderlinge competitie. Natuurlijk zijn zowel dames als heren van harte welkom om hun geluk op het dartsbord in onze sporthal te komen bewijzen.


Een gezellig bedrijfsfeest

Darten is de sport bij uitstek om je collega’s mee uit te dagen. Organiseer dus met je bedrijf of personeelsvereniging een gezellige middag of avond in Sporthal Hoeveland in de regio Eindhoven voor een spannende competitie darts. Wie gooit de eerste one hundred and eighty? Wie wint de beker na afloop? Je kunt het net zo spannend maken als je zelf wilt. Ben je op zoek naar een leuk event om met je collega’s te doen, dan is darts een prima idee waarvoor je vast je collega’s enthousiast kunt krijgen.

Darten waalre eindhoven

Organiseer een gezellig darts evenement

Lijkt het je wat, een middag of avond darten in sportief competitieverband? Vraag dan nu naar onze arrangementen voor een bedrijfsuitje of een leuke vrijgezellenavond met de mannen. We kunnen ook maatwerk leveren als je met een grotere groep komt, inclusief een hapje en een drankje. Informeer nu vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een paar gezellige en sportieve uren met je vrienden of collega’s in onze sporthal in de regio Valkenswaard.


Meld je nu aan voor onze interne dartscompetitie

Wil je ook in competitieverband gaan darten in plaats van een beetje vrijblijvend pijltjes gooien in de kroeg? Wil je je vaardigheden meten aan die van gelijkgestemden? Meld je dan nu aan voor de competitie darts in Sporthal Hoeveland in Waalre. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn om een aansprekende competitie te starten dan nemen we contact met je op.

Meer informatie, offerte of reservering?

Neem contact met ons op