Verjaardagsfeesten

HOERA EEN VERJAARDAGSFEEST!

Een onvergetelijk verjaardagsfeest

Zoek je een leuke locatie voor je kinderfeest of verjaardagsfeest voor oma? Reserveer dan nu een ruimte bij Sporthal Hoeveland in Waalre. Deze locatie in de  regio Eindhoven  / Valkenswaard is de ideale plek voor een gezellige middag of avond. Je kunt er een leuk kinderfeest boeken of een gezellige receptie voor je verjaardag of een opa of oma die je liever niet thuis viert vanwege de drukte. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk om er voor jong en oud een leuke dag van te maken.


Een geslaagd kinderfeest

We organiseren graag een leuk feestje voor de verjaardag van je kind. Samen met vriendjes en vriendinnetjes kan de jarige lekker voetballen, bubbelvoetbal spelen of zich uitleven in de apenkooi speelhal. Er is ranja in overvloed en na afloop worden er lekkere frietjes met een snack geserveerd. Je kunt het arrangement uitbreiden met een zakje chips en een ijsje voor de kinderen en een zakje snoep om mee naar huis te nemen.


Een gezellig verjaardagsfeest voor familie en vrienden

Vier je binnenkort een lustrumjaar en wil je dat wat groter vieren dan thuis met koffie en gebak? Of is de 80e verjaardag van oma een feestje waard dat buiten de deur gevierd mag worden? Dan ben je aan het juiste adres bij Sporthal Hoeveland. Je kunt het feest precies zo vieren als je wilt. Met catering of met een heerlijk buffet voor de gasten.


Ook voor andere feesten kun je bij ons terecht

Niet alleen voor een verjaardag is Sporthal Hoeveland een prima locatie. Ook voor je bedrijfsfeest, jubileum of reünie kunnen we een gezellig feest organiseren. Dit kan met of zonder sportieve activiteit, met een uitgebreid buffet of een gezellige barbecue. Geef je wensen aan ons door en het aantal gasten dat je verwacht en we doen je een passend voorstel.

 

STANDAARD KINDERFEEST:

  • Indoor-soccer of speelzaal (apenkooi)
  • Onbeperkt ranja
  • Frites met snack
  • Cadeautje voor de jarige   

€ 150,–

Bij meer dan 10 kinderen is er een toeslag van €15.00 per kind.
Weekendtoeslag € 40,–

Kinderfeestjes

LUXE KINDERFEEST:

  • Indoor-soccer of speelzaal (apenkooi)
  • Onbeperkt ranja
  • Frites met snack
  • Zakje chips, ijsje en snoepzak
  • Cadeautje voor de jarige   

€ 175,–

Bij meer dan 10 kinderen is er een toeslag van € 17.50 per kind.
Weekendtoeslag € 40,–

Uitbreiding kinderfeestje:

Bubbelvoetbal €  80,– per 45 minuten

 

kinderfeestje waalre Sportcafé klaar voor Feest kinderfeestje waalre Eindhoven Apenkooi Gymzaal kinderfeestje waalre Eindhoven Sportcafé klaar voor Feest

Meer informatie, offerte of reservering?

Neem contact met ons op

BEL MAIL